Blogg

Bedriftsmassasje hjelper mot sykefravær

19. desember 2015 / Tore Folkestad / 0 kommentarer

40 % av sykemeldingene skyldes muskel- og skjelettplager. – Og slikt sykefravær koster en bedrift dyrt! Selv bare en ukes fravær, kan fort koste bedriften hele 13 000 kr. Vår erfaring er at noe så enkelt som et regelmessig tilbud om massasje til ansatte, bidrar til å holde både sykefraværet og kostnadene nede. Og i tillegg til at slik bedriftsmassasje sparer både tid og reiseutgifter, er det også fradragsberettiget for bedriften.

Muskel- og skjelettplager gir dyrt sykefravær

I følge et faktaark fra Arbeidstilsynet, skyldes 40 % av sykemeldingene i Norge muskel- og skjelettplager. Dermed er slike plager nå den største enkeltårsaken til sykefravær.

Det er en kjent sak at plagene ofte kommer som følge av uheldige arbeidsstillinger, ensformig arbeid og store fysiske belastninger. Men plagene kan også komme som følge av mindre åpenbare årsaker, slik som tidspress og krevende arbeid. Og i tillegg kommer alle de personavhengige faktorene, som overvekt, alder, røyking, sykdom og dårlig fysisk form.

Muskel- og skjelettplager gir dyrt sykefravær. Bedriftsmassasje kan bidra til reduksjon.

Og uansett årsak; plagene kan fort koste! I følge en undersøkelse gjort av Sintef, er gjennomsnittsprisen for en ukes sykefravær hele 13 000 kr for bedriften, som følge av tapt produksjon og økte kostnader.

Hva massasje hjelper mot

Massasje kan etter vår erfaring både forebygge og behandle muskel- og skjelettplager. Ansatte som kommer til oss med vondt i skuldre, nakke, rygg, ledd og albuer, oppgir ofte allerede etter en eneste behandling, at de føler seg bedre. En bør heller ikke undervurdere hvor stor pris ansatte setter på at arbeidsgiver tar plagene på alvor, ved å legge til rette for slike behandlinger.

Total Body Care tilbyr bedriftsmassasje på Østlandet

Vi tilbyr fleksible bedriftsavtaler uten binding til alle typer bedrifter, store som små. Hovedområdet vårt er Asker og Bærum, men vi reiser også gjerne til både Oslo og Drammen. Når vi møter opp, har vi med oss alt av nødvendig utstyr. Det eneste vi trenger er tilgang til et egnet rom, – og ansatte som ønsker massasje! Bedriften sparer slik både tid og reiseutgifter, og tilbudet er fradragsberettiget for bedriften.

Ta kontakt med oss for å lære mer om mulighetene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *