Bedriftsmassasje

Et fleksibelt tilbud

Bedriftsmassasje er et populært tilbud som ansatte setter stor pris på, og som kan hjelpe på sykefraværet. Vi tilbyr fleksible bedriftsavtaler til bedrifter på Østlandet, vi møter opp med alt av nødvendig utstyr til avtalt tid. Det eneste dere må stille med selv, er et egnet rom, – og ansatte som ønsker massasje!

Dere trenger ikke å binde dere til faste oppmøtetider. Vi er istedenfor fleksible, og kan enten møte opp på faste tidspunkt eller ved behov. Hovedområdet vårt er Asker og Bærum, men vi reiser også til Oslo og Drammen.

 

Bedriftsmassasje - enkelt og fleksibelt

 

De mest brukte massasjeteknikkene vi bruker er:

Klassisk massasje

Klassisk massasje utføres med en kombinasjon av strykninger og knaing, samt bearbeiding av muskelknuter. Massasjen stimulerer blod- og lymfesirkulasjon, slik at muskler og bindevev blir smidigere og mer elastiske.

Idrettmassasje

En dypere og mer spesifikk massasje enn klassisk massasje. Den kan øke trenings- og prestasjonsevnen, gi raskere restitusjon mellom treningsøktene og forebygge skader.

Trigger-punkt-behandling

Trigger-punkter et hypper-irritabelt punkt i en muskel som kan gi utstrålende smerte til andre deler av kroppen. Effekten av å løse opp slike punkter er svært bra.

Vi utfører også avslappende massasje etter ønske.

Vi vil gjerne høre mer om deg og din bedrift, slik at vi sammen kan komme frem til en fleksibel avtale for dine ansatte. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.