Blogg

Foredrag

10. august 2017 / Kristina / 0 kommentarer

Sommern er på hell og vi er godt i gang med forbredelser for årets satsinger. I høst velger vi satse en del på foredrag da dette er noe vi begge syns er fryktelig morro, og håper at de som hører på også syns det. Vi har hvertfall hittill kun fått gode tilbakemeldinger  pluss noe konstruktiv kritikk noe som gir ennå mer motivasjon og engasjement til å bli ennå flinkere. Vi holdt nylig et foredrag for aktiv eiendomsmegler grønland og det ga mer smak for å si det sånn. I første omgang kommer vi til å tilby et lynkurs i kosthold, trening og helse generelt og litt om hva som opptar oss  samt hva forskningen sier innen varig livsstilsendring og hvilken makt vanen har over hverdagen. Hvem får til varige livsstilsendringer hva gjør de som ikke andre gjør er noen spørsmål vi er opptatt av.

 

Dette er noen av temaene vi ønsker presentere og diskutere med dere. Det er så viktig i forhold til å ha en generell god helse og ikke minst viktigheten av trivsel i de daglige valgene vi foretar oss. Viste du f.eks at vi styres enormt av vanene våre så mye som 80%-90% av det vi foretar oss i hverdagen er fullstendig vanestyrt og ugjennomtenkt. (husker ikke nøyaktig % men ca det, hvis noen husker så kommenter gjerne eller så kan jeg prøve finne tallene igjen) Uansett så er det ganske fasinerende hvor mye som er programmert og innlært fra tidlig alder.  Jeg kommer til å oppdatere blogg siden her inne litt oftere fremover iforhold til hva vi driver med både i jobbsammenheng men også noe om fritiden.

Her er et bilde av oss fra åpningsfesten vår for 3 år siden snart. Mer om det i et annet innlegg. Tenk at det skulle bli så givende og utfordrende og få igang det vi har klart på 3 år innen livsstilsendring, kosthold, trening, bootcamp og foredrag. Helt utrolig gøy! Det å følge drømmen sin og få til noe handler virkelig om å ikke gi seg uansett motgang.  Vite at ting ikke skjer av seg selv å stole på at det som skjer gir i det minste verdifull lærdom.

Peace Kristina

 

IMG_5736

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *