Kurs/Foredrag

Helse foredrag!

Vi tilbyr helse foredrag og kurs til store eller små aktører, om dere er bedrift eller privat personer som ønsker inspirasjon og noen konkrete verktøy til en sunnere arbeidsdag og hverdag. 

Foredragets tema er Forebyggende helse ved Kosthold og fysisk aktivitet.  

Vi holder også Foredrag om vaner ved forespørsmål.

Detaljert innhold: Mestring, hva er god helse, vaner, livsstilssykdommer, fysisk aktivitet, konkurranser på arbeidsplassen, konkrete øvelser som kan gjøre når og hvor som helst, lytte til kroppen, fett, fettsyrebalansen karbohydrater, blodsukkerbalansen, insulin, glykemisk indeks, melk, mel, PH-balansen. Forslag på enkle middags oppskrifter. (med forbehold om mindre endringer)

Pris etter avtale

MÅL: Generell påminnelse og inspirasjon til økt mestring og bevegelses glede, økt inntak av næringsrik mat samt redusere mengde usunn mat som inntas. Redusere sykefraværet, øke motivasjon, fokus og utholdenhet både på privat og i arbeidssituasjonen.

RESULTATER: Bred enighet om fordelene ved fysisk aktivitet deriblant bedre kognitiv funksjon, mindre sykefravær, økt selvtillit, mindre risiko for en rekke sykdommer og plager som hjerte kar, overvekt, skjelett plager som vondt i ryggen. Det vet vi kan være slitsomt for de som har kontorjobb.

Tilbakemelding fra Aktiv eiendomsmegler ansatt Kenneth Willassen etter foredrag på deres kontor: Veldig inspirerende foredrag, vi fikk virkelig lyst til å sette i gang med ny livsstil umiddelbart. Kristina og Tore har en formidlingsevne som fanger oppmerksomheten og vi fikk mange innfallsvinkler som gjør det lettere for oss å ta gunstige valg for egen helse.

Konsept: Genuint opptatt av å bedre folkehelsen. Ved å gjøre fysisk aktivitet lettere tilgjengelig og tilby en enkle kostholdsråd som er oppnåelig i et kontorlandskap og i en travel hverdag.