Blogg

Personlig trener i Oslo

24. mars 2016 / Tore Folkestad / 0 kommentarer

Flere dager i uken er vi personlig trener i Oslo. Der har vi faste kunder som vi hjelper og motiverer gjennom en utfordrende treningsøkt, ofte fra grytidlig på morgenen. Akkurat nå har vi mulighet til å veilede flere som ønsker det. Derfor vil vi gjerne høre fra deg, dersom du leter etter en erfaren personlig trener i Oslo!

Sentralt i Oslo

Vi er opptatt av å være på et sted som er praktisk mulig for de fleste å komme til. Derfor kjører vi for tiden alle øktene på helsestudioet til Partner Gym, som ligger sentralt i sentrum av Oslo. Rett utenfor er det både bussholdeplass og parkering, og trikken er heller ikke langt unna. Studioet har selvfølgelig alt av apparater og frivekter, og på morgenen er det få andre som trener der, så da har vi ofte studioet helt for oss selv.

Personlig trener i Oslo

Hvordan trening med personlig trener foregår

Som personlig trener tar vi hånd om alt fra start til slutt, i tråd med en plan vi har blitt enige om på forhånd. På den måten kan den som trener fokusere fullt og helt på selve treningen, og ikke bruke tid på å tenke på hva neste øvelse bør være, hvor mange repetisjoner man bør ta, bekymre seg for teknikk, finne frem til hva som er riktig belastning osv. Vi er nemlig der for å ta hånd om det, – den som trener har nok med å nettopp trene.

Det er ingen fasit for hvor lenge en økt må vare, men vi anbefaler vanligvis at man setter av en klokketime. For de som derimot ikke har anledning til så lange økter, kan vi likevel få gjort mye på kortere tid.

Personlig trener i Oslo

Vi har fortsatt mulighet til å presse inn nye kunder mens vi er i Oslo. Utover å hjelpe med selve treningen, kan vi også hjelpe med kostholdsplaner, treningsplaner, innlæring av teknikk og god motivasjon. Les gjerne referansene våre fra andre personlig trener-kunder i Oslo. Trenger du hjelpen vår, vil vi gjerne hjelpe! Ta kontakt med oss, så snakkes vi nærmere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *