Personlig trener

Hjelp og motivasjon!

Med Tore Folkestad som din personlige trener, får du noen som er genuint opptatt av å hjelpe og motivere deg til å nå treningsmålene dine! Treningsøktene kan enten gjøres i et eget «minigym» på Holmen senter, på et treningssenter sentralt i Oslo, utendørs, – eller i ditt eget hjem! Sammen blir dere enige om et treningsopplegg, basert på dine målsetninger og timeplan. Sammen tar dere treningen din til et nytt nivå!

 

Tore hjelper deg med å nå målene!

Hva kan en personlig trener hjelpe med?

Som personlig trener kan Tore bl.a. hjelpe deg med å:

  • Lære god og riktig teknikk
  • Gå ned i vekt
  • Gå opp i muskelmasse
  • Øke styrken/utholdenheten
  • Få en kropp i balanse
  • Gjennomføre gode, effektive økter

 

Tores bakgrunn

Tore har årelang erfaring med trening, og begynte med vektløfting allerede i 1990. Han har i perioder vært konkurrerende kroppsbygger, med gode resultater på både nasjonalt og nordisk nivå. Han har også relevant utdanning innenfor kropp og helse, og er bl.a. sertifisert personlig trener fra AFPT, ledd- og muskelterapeut, kostholdsveileder og refleksolog.

Tore er sertifisert personlig trener fra AFPT.

Noen av de vi har hjulpet

Fornøyde PT-kunder

Kenneth Willassen

Jeg har lenge benyttet meg av Tore Folkestad som personlig trener, og han er uten tvil en særdeles kunnskapsrik og dyktig PT! Før jeg kontaktet Tore hadde jeg prøvd flere personlige trenere, fra store treningskjeder, men kom aldri i nærheten av resultatene jeg har fått under Tores regime. Han er genuint opptatt av mine prestasjoner og resultater, noe som gjør at jeg føler meg som den eneste kunden han har og bryr seg om!

Mats Ergo

Når jeg skulle velge en PT, ville jeg ha en person som klarte å hente ut viljestyrken og det maksimale kroppen min hadde å by på, både psykisk og fysisk. Med Tore som PT er du garantert å få maks ut av ditt potensial på alle områder, og jeg kan garantere deg at du ikke vil bli skuffet. Du vil nok heller ikke vurdere noen andre personlige trenere igjen. Det gjør hvert fall ikke jeg!