Blogg

Proteinrundstykker

26. mars 2016 / Tore Folkestad / 0 kommentarer

Hjemmelagde proteinrundstykker smaker godt, tar kort tid å lage og inneholder masse god næring!

Ingredienser:

  • 400 g mager cottage cheese
  • 400 g havregryn
  • 2 ts bakepulver
  • 4 egg

Fremgangsmåte:

  1. Varm opp ovnen til 200 grader.
  2. Bland sammen cottage cheesen, bakepulveret og eggene med en stavmikser, til alle klumpene er borte. Bland så inn havregrynene.
  3. Form blandingen til 12 små eller 6 store rundstykker.
  4. Stek midt i ovnen i ca. 20 (små) eller 30 (store) minutter.

Proteinrundstykker

Næringsinnholdet pr. rundstykke, når man har laget 12 små, er ca. 185 kalorier, 20 gram karbohydrater, 10 gram protein og 5 gram fett. Slettes ikke verst!

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *