Blogg

PT-referanser

3. februar 2016 / Tore Folkestad / 0 kommentarer

Vi har lang erfaring med å være personlig trener i Oslo- og Asker-området! Opp gjennom årene har vi trent mange ulike personer, med ulike utgangspunkt og målsetninger. Her har vi samlet noen PT-referanser, som deler noen av erfaringene sine med å ha oss som personlig trener.

Referanser fra PT-kunder

PT-refranse: Kenneth Willassen

Jeg har lenge benyttet meg av Tore Folkestad som personlig trener, og han er uten tvil en særdeles kunnskapsrik og dyktig PT! Før jeg kontaktet Tore hadde jeg prøvd flere personlige trenere, fra store treningskjeder, men kom aldri i nærheten av resultatene jeg har fått under Tores regime. Han er genuint opptatt av mine prestasjoner og resultater, noe som gjør at jeg føler meg som den eneste kunden han har og bryr seg om!

Kenneth Willassen

PT-referanse: Mats Ergo

Når jeg skulle velge en PT, ville jeg ha en person som klarte å hente ut viljestyrken og det maksimale kroppen min hadde å by på, både psykisk og fysisk. Med Tore som PT er du garantert å få maks ut av ditt potensial på alle områder, og jeg kan garantere deg at du ikke vil bli skuffet. Du vil nok heller ikke vurdere noen andre personlige trenere igjen. Det gjør hvert fall ikke jeg!

Mats Ergo

Ønsker du personlig trener i Oslo- eller Asker-området?

Vi vil gjerne hjelpe enda flere med å nå målene sine! Vi kan bidra på både kort og lang sikt, og kan blant annet tilby:

  • Å være personlig trener. Treningsøktene kan enten gjøres i et eget «minigym» på Holmen senter, på et treningssenter sentralt i Oslo, utendørs, – eller i ditt eget hjem. Treningsopplegget blir basert på dine målsetninger og timeplan.
  • Å hjelpe med å sette opp en realistisk kostholdsplan. Kostholdet er viktig for å få til endring, enten man vil gå ned i vekt eller gå opp i muskelmasse. Men planen må være gjennomførbar, samtidig som den må gi de planlagte endringene når den følges. Vi kan knepene!
  • Å hjelpe med å sette opp en fullverdig treningsplan. Trening må til! Med en treningsplan er du sikker på at ingen muskelgrupper blir uteglemt, og at du ikke sløser bort tiden på «feil» øvelser.

Ta kontakt med oss for å avtale!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *