Refleksologi

Refleksologi i Asker

Med refleksologi kan vi bidra til forebyggingen og behandlingen av mange typer skader, sykdommer og hverdagsplager. I behandlingen benytter vi i hovedsak egne hender og punktstaver som behandlingsverktøy. Refleksologi kan blant annet brukes for å bedre:

 • idrettsskader
 • graviditetsplager
 • migrene
 • søvnproblemer
 • hormonelle plager
 • stiv nakke
 • luftveisplager
 • immunforsvar
 • mage-/tarmplager
 • urinveisplager
 • hudplager
 • … og mye, mye mer

Vi har en egen klinikk på Holmen senter i Asker, hvor vi holder åpent etter avtale. Klinikken ligger kort vei fra sentrale områder som Sandvika og Bærum, og har gode parkeringsmuligheter.

Vi er utdannet ved Medika Nova, som er en av Norges største og ledende skoler innen refleksologi. Vi er også medlem av Refleksologforeningen, som er en utøverforening for refleksologer, godkjent av Helsedirektoratet.

Vi er medlem av Refleksologforeningen, som er en utøverforening for refleksologer, godkjent av Helsedirektoratet.

En førstegangskonultasjon tar 45 minutter, og hver påfølgende behandling tar 30 minutter. Ta kontakt med oss for å avtale behandling.

Hva er refleksologi?

Refleksologi er en egen behandlingsform, med utspring i gamle tradisjoner. Refleksologibehandling er å nyttiggjøre seg av nervesystemets påvirkningskontroll over kroppens ulike funksjoner. Ulike deler av kroppen vår, som hud, muskulatur, og indre organer, står i forbindelse med hverandre via nervesystemet. Via trykk på et bestemt punkt kan man påvirke et annet organ i kroppen. Slik retter behandlingen seg ikke mot å kun fjerne symptomene, men også å løse selve årsaken til problemet.

Noen av de vi har hjulpet

Fornøyde kunder

Elin Falstad Westby

Jeg vil takke deg varmt og spesielt, Tore, for at din behandling hjalp meg til å komme raskere tilbake på jobb. Jeg møtte deg første gang i 2014, og vi kan enes om at jeg er en person som hadde lite tiltro til alternative behandlingsformer, deriblant refleksologi. - Jeg tok feil, og veldig feil!

Etter 9 måneder med kyssesyke, etterfulgt av kronisk utmattelsessyndrom, måtte jeg prøve «ALT» for å komme meg tilbake til livet. Jeg sov i gjennomsnitt 16-18 timer i døgnet, slet med voldsom hukommelsessvikt, vondt i ledd og muskler, hodepine, vondt i øynene, feber og varme- og frysetokter, for å nevne noe.

I mai 2015 begynte vi med refleksologibehandlingen og gullkuler i ørene. Etter 5 behandlinger var forandringen merkbar og etter 7 behandlinger var jeg i 100 % jobb igjen. Utrolig? Ja, det er helt utrolig! Og med min skepsis i bunn, så hadde jeg ikke mye tro på eller forhåpninger til at det skulle fungere en gang. Så min konklusjon er at Tore er en mirakelmann med hendene sine!

Nå tar jeg refleksologibehandlinger to ganger i måneden, for at kroppen nyter godt av det og at behandlingen virker forebyggende. Så nå sier jeg «JA» til alternative behandlingsformer! Tusen takk, Tore!

Lene Yasmina Voll

Med min kropp og medfødte muskelsykdom AMC, var jeg lenge på leting etter tilpasset trening, forståelse og valuta for pengene. Jeg har i seks måneder med personlig trener og refleksologi fått et nytt syn på hva min kropp og helse trenger, - og ikke minst hva som funker!

Med Kristina som personlig trener i begynnelsen og etterhvert Tore, som begge er helt fantastiske, ser og merker jeg forandring i min kropp som har fått styrke og indre ro! Jeg blir tett fulgt opp, og dialogen vi har er veldig betryggende og god å ha.

Refleksologi var noe helt nytt for meg, og med litt skepsis og nysgjerrighet gikk jeg forventningsfullt i gang med behandling. Etter tre ganger var det forandring på kroppen min med tanke på slitenhet, kramper og smerter. Pr. dags dato kan jeg ikke være uten refleksologi. Det er vanskelig å beskrive for meg hvordan det funker så bra, men jeg «flyr» av gårde når jeg er ferdig med en økt. En enorm lettelse i kroppen.

Tusen takk Tore og Kristina, dere er virkelige fine folk med enormt engasjement for medmennesker og bryr dere oppriktig for det folk vil oppnå. Dere gir skryt, råd og oppmuntring når det trengs! Tusen takk, jeg er superfornøyd og ser frem til videre samarbeid.